• Op zaterdag 4 juni hadden we na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen alvast afscheid genomen van Jelle Horsten, Ferry van Kessel en hoofdtrainer Mark Kroese. Jarenlang zijn Jelle en Ferry te bewonderen geweest in ONI 1. We bedanken Jelle voor al zijn doelpunten en Ferry voor zijn leiderschap en onverzettelijkheid de afgelopen jaren. We hebben van jullie genoten! Mark hebben we leren kennen als een uitstekende trainer maar ook met een hele realistische benadering van club en spelers. We wensen hem heel veel succes bij z'n nieuwe club GRC 14.

  Tekst gaat verder onder de foto

  Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en de tekst 'BESTUURSKAM uto's STANDEN BA R.V.R GDC MVV'58 SPARTA'30 SV CAPELLE TSVV MERLLJN NOAD'32 VAN KESSEL 4 HORSTEN 15'

  Afgelopen zaterdag in de laatste minuten van de wedstrijd was er een publiekswissel voor keeper Patrick Pruijssers. Onder een daverend applaus van alle aanwezige, familie en vrienden maakte hij zichtbaar geëmotioneerd zijn laatste seconden binnen de selectie van ONI. Sinds 1993 was hij bij de jeugd en selectie van ONI actief onder de lat, een trouwe sluitpost en groot voorbeeld voor velen. Wij bedanken Patrick voor al zijn jaren trouwe opkomst en inzet en wensen hem veel geluk en gezondheid toe voor hem en zijn gezin.

  Ook hebben we afgelopen zaterdag afscheid genomen van Ad Broeders. In 1988 begon Ad naast actief te zijn als speler bij ONI met het geven van trainingen. Toen was al duidelijk dat deze man zich op zijn best voelt als hij in de buurt is van een rollende bal. Of hij nu zelf speelt, training geeft, het kijkt op tv of als scheidsrechter actief is, het maakt hem niet uit. Vorig jaar had hij bij de club aangegeven te gaan stoppen als trainer en daarom stond hij afgelopen zaterdag voor het laatst langs de lijn bij zijn team ONI 2.

  Dat het bij Ad allemaal om voetbal draait bleek zaterdag wel weer. Zo kreeg hij voor de wedstrijd een mooi shirt aangereikt van zijn spelers om zijn afscheid in te luiden. "Eerst winnen vandaag" waren zijn eerste woorden na het aantrekken van het shirt.

  Inmiddels is hij 69 jaar en 34 jaar actief als trainer. Zijn eerste ervaring deed hij op binnen ONI en na het behalen van zijn diploma's ging hij zijn kennis delen bij andere verenigingen in de omgeving. Omdat zijn hart bij ONI ligt kwam hij na enkele jaren weer terug en was hij bij ONI voor vele generaties de trainer. Een boegbeeld voor jong en oud en niet weg te denken op en rond onze club.

  Onder grote belangstelling van familie, vrienden, oud spelers en supporters sprak afgelopen zaterdag de voorzitter zijn dank uit richting Ad. Na het overhandigen van een mooi aandenken en een bos bloemen gaf hij het woord aan Ad. Die had mooie woorden over voor de club en bedankte in het bijzonder zijn vrouw Annemarie die al die tijd achter hem stond. Een buffet, enkele biertjes, de nodige anekdotes en veel plezier maakte het afscheid compleet. ONI wenst Ad veel gezondheid toe voor hem en zijn familie en we hopen hem nog vaak te zien op de club.

  Kan een afbeelding zijn van 2 mensen

  Bedankt voor alles mannen en hopelijk tot snel bij ONI!