• Graag brengen wij u op de hoogte van de maatregelen die VV ONI genomen heeft in het kader van het COVID19-virus.

  Algemeen
  Uiteraard is het allerbelangrijkste: Blijf thuis bij koorts, verkoudheid- of griepverschijnselen en houd 1,5 meter afstand tot anderen op het sportpark!
  Er staat op diverse plaatsen desinfecterende handgel, maak hier gebruik van, zeker als u de kantine inkomt!

  Registratie persoonsgegevens
  Wij maken gebruik van de registratie-app die hiervoor speciaal ontwikkeld is. Wij verzoeken u vriendelijk hiervan gebruik te maken. Er hangen QR-codes bij de ingang en op diverse plaatsen op het sportpark om de app te gebruiken.

  Indien men geen gebruik kan maken van de app, moet er op papier geregistreerd worden. Omwille van de snelheid, zou het fijn zijn als u onderstaande gegevens thuis vast invulen meeneemt.

  Volledige naam:

  Datum, aankomsttijd:

  e-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Ik geef wel / geen* toestemming om de contactgegevens beschikbaar te stellen aan de GGD voor bron- en contactonderzoek. *Doorhalen wat niet van toepassing is.

  De papieren gegevens zullen wij na twee weken verwijderen en worden tot die tijd discreet bewaard en alleen gebruikt voor een eventueel GGD-onderzoek. De gegevens uit de app worden automatisch na twee weken verwijderd.

  Looproute
  Op het sportpark en in de kantine geldt een looproute. Wij verzoeken u dringend deze te volgen. De looproute is aangegeven met zwart/gele en rood-witte linten en stickers.

  Kantine / terras
  Ook in de kantine geldt een looproute. Er zijn op deze looproute twee bestelplekken. Houd 1,5 meter afstand als u in de rij staat te wachten. U bestelt uw drankje en/of eten en nadat u dit heeft ontvangen, volgt u weer de looproute. De keuken is gewoon open. Er kan eten bij de bar besteld worden en dit dient (om drukte te voorkomen) buiten afgehaald te worden. Volg hiervoor de instructies van de kantinemedewerkers.

   

  Op het terras en in de kantine is het verplicht om te zitten. Er is een beperkt aantal plaatsen in de kantine en op het terras en niet alle plaatsen zijn overdekt. Bij regenbuien is er binnen de geldende regels onvoldoende schuilplaats. Het is daarom raadzaam een paraplu mee te nemen en wellicht ook een klapstoel. Graag de uitgang van de kantine en de doorgangen vrij te houden.

  Langs de lijn hoeft u niet te zitten en is het toegestaan om koffie/thee/niet-alcoholische drank te nuttigen, uit plastic/kartonnen bekers en/of flesjes. Gooi dit a.u.b. na afloop in de prullenbakken.

  Wij rekenen op uw medewerking, zodat we samen weer kunnen genieten van een mooie pot voetbal.

  Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip! Zijn er nog vragen, aarzel dan niet om contact met een van de bestuursleden op te nemen.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur v.v. ONI