• Weer nederlaag voor ONI
    ONI kon wederom niet winnen. In een gelijk opgaande wedstrijd wist Woudrichem in de tweede helft tweemaal te scoren en kon ONI het net niet vinden. Een 0-2 nederlaag dus.
    Afgelopen zaterdag speelde ONI tegen Woudrichem, een ploeg die het na de winterstopgoed doet en bovenaan in de periode staat. In de eerste helft zagen we twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Waar ONI probeerde van achteruit op te bouwen hanteerde Woudrichem veelal de lange bal om hun gevaarlijke spitsen in stelling te brengen. Door goed te verdedigen over en weer wisten echter beide ploegen niet gevaarlijk te worden. De ruststand was dan ook niet verwonderlijk, 0-0.
    Het leek erop dat degene die als eerste zou scoren de grootste aanspraak op de overwinning zou maken.
    Dat ONI hierin een kadootje weg gaf was voor Woudrichem mooi meegenomen. Een misverstand in de ONI-verdediging leidde tot heel simpel balverlies en aangezien dit in de eigen 16 meter was lag de bal voor het intikken. Een koud kunstje voor de spits en dus een 0-1 achterstand voor ONI. Wat men hierna ook probeerde echt veel kansen kwamen er niet. Eenmaal was men dichtbij de gelijkmaker. De ingevallen Dylan de Ruijsscher ging alleen op de keeper af van Woudrichem maar werd naar de grond gewerkt in het strafschopgebied. De scheidsrechter wilde echter van geen strafschop weten en zo ging deze kans verloren. In een uitval aan de andere kant was het de Woudrichem spits die de ONI-verdediging wel in de luren legde. Hij schudde twee verdedigers van zich af om vervolgens fraai af te ronden en hiermee de wedstrijd in het slot te gooien. Door deze nederlaag is ONI op de laatste plaatsterecht gekomen en lijkt handhaving een lastig verhaal te worden. Komende zaterdag speelt ONI uit bij SCO, een ploeg die na de winterstop ook nog niet gewonnen heeft. Aanvang 15.30.