• Dongen maatje te groot voor ONI
  De derby tussen Dongen en ONI eindigde in een ruime overwinning voor Dongen. Het klasse verschil was simpelweg te groot en de uitslag was dan ook duidelijk en verdiend 6 – 1.
  Al op voorhand was het bekend bij ONI dat het een lastige klus zou worden. Normaal gesproken is Dongen al een goede tegenstander maar nu men zelf veel blessures en zieken in de gelederen had werd de opgave alleen maar lastiger. Met een kleine selectie is het nu eenmaal lastiger om dit op te vangen zonder er in kwaliteit op achteruit te gaan.
  Na 10 minuten was al duidelijk hoe het spelbeeld zou zijn. Een makkelijk spelend Dongen legde ONI zijn wil op. ONI kon alleen maar verdedigen en loeren via een lange bal op een counter. Toch wist men de eerste 20 minuten door te komen zonder kleerscheuren.
  Hierna kwam er een penalty aan te pas om de score open te breken. Via een steekbal
  werd de linksbuiten in de 16 meter aangespeeld waarna hij aangetikt werd door de laatste man van ONI.
  De bal dus op de stip en de 1-0 was een feit. Hierna liep Dongen snel verder uit naar 3-0. Toch was het ONI dat toch nog een doelpunt voor de rust kon maken. Slecht optreden van de Dongen verdediging zorgde ervoor dat Lars van de Kletersteeg de bal bij Dylan de Ruijsscher kreeg waarna hij de bal binnen kon werken.
  Na rust eenzelfde spelbeeld en het was dan ook niet verrassend dat Dongen nog driemaal wist te scoren. Voor ONI is het te hopen dat iedereen weer snel fit wordt want
  het is duidelijk dat men iedereen hard nodig heeft om resultaat te halen. Komende week wordt er niet gespeeld en 17 februari staat de thuiswedstrijd tegen Zwaluwe op het programma.