• Met groot verdriet moeten wij melden dat Dianne Rosenbrand op 55-jarige leeftijd, toch nog vrij onverwacht van ons is heengegaan. Dianne was tot 2019 bestuurslid en penningmeester bij V.V. ONI. Na haar aftreden verzorgde ze nog steeds de boekhouding en was ze met haar bedrijf tenuesponsor van de selectie.

  In oktober 2018 werd Dianne ziek, een mokerslag voor haar en haar gezin. Ondanks de zware behandelingen die zij onderging, bleef ze optimistisch en sterk. Zo gauw haar fysieke gesteldheid het toeliet, kwam ze op zaterdag naar de vereniging om een wedstrijd te kijken en ook haar werkzaamheden als penningmeester gingen gewoon door. Alsof er niks aan de hand was, terwijl ze veel pittige behandelingen moest ondergaan.

  Afgelopen zomer kreeg Dianne een aantal flinke tegenslagen in haar ziekteproces te verwerken, maar ze krabbelde tot ieders geruststelling weer op. Zo goed zelfs, dat er weer hoop was op een nieuwe behandeling. Helaas heeft dit door complicaties van een bacterie niet zover mogen komen.

  Met het overlijden van Dianne verliest de vereniging een hartelijke, lieve, hardwerkende vrouw! Ze zal ontzettend gemist worden.

  We wensen haar man Bas, kinderen Miriam en Erik, schoondochter Rachel en kleindochter Romée enorm veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

  Bestuur en leden

  V.V. ONI