• .
  ONI moet een stapje terug doen
  Door een verlies partij in de laatste wedstrijd van het seizoen is toch het doek gevallen voor ONI.
  Volgend seizoen zal men uitkomen in de 4e klasse.
  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen vv Zwaluwe op het programma. Een resultaat moest er gehaald worden om directe degradatie te ontlopen. Hierbij had men wel in het achterhoofd dat Dongen van Altena zou winnen en dat dan een gelijkspel genoeg zou zijn voor de nacompetitie.
  Het was duidelijk te zien in de eerste helft dat er weinig risico’s genomen werden. Ook Zwaluwe zou normaal gesproken genoeg hebben gehad aan een puntje voor handhaving. Als er iemand op voorsprong verdiende te komen was het toch wel Zwaluwe maar keeper Nout Hendrickx hield zijn doel lang schoon.
  ONI stelde hier in de eerste helft eigenlijk niks tegenover en het was duidelijk dat
  het wel iets feller moest. Ook de tweede helft bleef lang in evenwicht, maar daar kwam op het einde verandering in.
  De stand bij Altena – Dongen bleef lang gelijk wat betekende dat ONI moest winnen.
  Hiervoor werden in het laatste deel alle risico’s genomen. De verdediging ging 1 op 1 spelen en er kwam nog een spits bij. Dit betekende ook dat er meer ruimte kwam voor Zwaluwe en uit een snelle tegenaanval werd 10 minuten voor tijd de 1-0 gescoord. Dit maakte het er niet makkelijker op.
  ONI probeerde aan te dringen maar verder dan een bal op de lat kwam men niet. In de blessuretijd maakte Zwaluwe het helemaal af en zette de 2-0 op het bord. Dit betekende voor ONI dat directe degradatie een feit was en dat het volgend seizoen in de 4e klasse zal voetballen