• ONI 3 bekert verder
    Afgelopen zaterdag stond de bekerkraker ONI 3 tegen DVVC 4 op het programma. Het eindigde in een nipte 4-3 overwinning voor ONI.
    Bij aanvang van de wedstrijd werd al duidelijk dat het een strijd zou worden tussen jong en oud. De veteranen van DVVC tegen de gemiddeld ongeveer 10 jaar jonger zijnde ONI’ers. Het duidelijke verschil aan ervaring werkte in het voordeel van DVVC. Met rustig en verzorgd voetbal probeerde men het ONI lastig te maken. ONI stelde hier meer balbezit en een grote strijdlust tegenover. Dat het allemaal niet even nauwkeurig was hoort wat dat betreft ook bij het niveau. Het was ONI dat als eerste de score wist te openen en een 1-0 voorsprong nam. Wie dacht dat het nu een makkelijke middag voor ONI zou worden kwam bedrogen uit. Binnen de kortste keren had DVVC de schade gerepareerd en stond de gelijkmaker op het bord. Verder wist men ONI redelijk van hun goal weg te houden en toen ze net voor rust ook nog de 1-2 maakten leek het zeer lastig te worden voor ONI. In de tweede helft deed ONI er nog een schepje bovenop en kwam men op 2-2 en leek men door te drukken. Toch wist DVVC opnieuw op voorsprong te komen en kon ONI opnieuw beginnen. Toch werd langzaam duidelijk dat de pijp bij DVVC leeg aan het raken was en het was dan ook geen verassing dat de 3-3 er kwam. De vraag was of DVVC de strafschoppen zou kunnen halen om zodoende toch kans te houden om door te bekeren. Dit was niet het geval want 5 minuten voor tijd maakte ONI de beslissende 4-3. De slotfase werd nog even hectisch door een rode kaart voor een speler ven ONI.
    Maar de tien van ONI bleven overeind tegen een dapper strijdend DVVC en had het publiek toch een vermakelijke wedstrijd gezien