• ONI toont karakter
  Na een 2-0 achterstand wist ONI de wedstrijd volledig om te draaien wat uiteindelijk resulteerde in een 2-3 overwinning.
  Afgelopen zaterdag ging ONI op bezoek bij buurman SCO in Oosterhout. Beide teams waren nog op zoek naar hun eerste overwinning na de winterstop. Waar SCO in de eerste periode lange tijd de ranglijst aanvoerde is de ploeg langzaam bezig aan een vrije val. ONI bivakkeert al wat langer onderin en moet punten pakken om nog aan handhaving te denken. De belangen dus wederom groot. SCO leek daar in het eerste gedeelte van de wedstrijd het meest van doordrongen. Binnen een kwartier stond ONI met 2-0 achter. Eerst werd binnen de eigen 16 meter de bal zomaar bij een speler van SCO in de voeten geschoven waarna hij op goal kon schieten. Via een been werd de bal van richting veranderd waardoor de keeper kansloos was. Bij de 2-0 gleed een verdediger van ONI onderuit waarna SCO ongehinderd een voorzet bij de 2e paal binnen kon knikken. ONI had hier nog niks tegenover gesteld en langs de kant werd al gevreesd voor een grote nederlaag. Dit keer dachten de
  spelers in het veld er anders over. Langzaam kwam men beter in het spel en kwam men steeds dichter bij de goal van SCO. Even later kwam dan ook de aansluitingstreffer op het bord. Een voorzet van rechts werd bij de 2e paal voorgetrokken door Jens van Loon waarna Lars van de Kletersteeg kon binnen tikken. Dit versterkte zowel in het veld als langs de kant het gevoel dat er wat te halen was. De 2-1 was ook de ruststand.
  Na rust een aandringend ONI wat op zoek ging naar de gelijkmaker. Deze viel in de 65e minuut. Een vrije trap vanaf de zijkant van Sander Blom werd voorgezet. De bal werd door een paar spelers ligt geraakt, maar het was wederom Lars van de Kletersteeg die het best stond op te letten en de bal vol tegen de touwen schoot, 2-2. Toen besefte ONI dat er nog meer inzat en ging men vol voor de overwinning. Deze kwam er dan ook. Via een prachtige aanval over rechts werd Tom Kolkert aangespeeld. Deze liet zijn tegenstander achter zich waarna hij een perfecte voorzet afleverde op de instormende Julian van Pelt.
  Deze kwam knap voor zijn man en tikte tot grote vreugde van iedereen de 2-3 in de goal. Nu moest ONI dit wel een keer over de streep trekken. Bijna was er nog de genadeklap voor SCO. Het was wederom de uitstekend spelende Kolkert die van rechts naar binnen trok en met links knap uithaalde. De bal vloog over de keeper maar spatte op onderkant lat uit elkaar. Daar nu ook de uitstekend spelende ONI-verdediging deze tweede helft niks meer weggaf kon men eindelijk weer een driepunter bijschrijven en geeft dit hoop voor de komende wedstrijden. Langzaam komen spelers terug van blessures en word de selectie weer iets breder.
  Ook het tweede elftal plukt daar de vruchten van en behaalde zaterdag zeer knap de vierde overwinning op rij waardoor ook zij nu op een mooie plek in de middenmoot staan. Komend paasweekend is men vrij en speelt alleen ONI 3 thuis tegen NEO. Zaterdag 6 april staat dan de wedstrijd tegen nummer 4 BLC op het programma. Aanvang 15.00 uur.