• ONI niet door in bekertoernooi.
    Ondanks het feit dat men niet verloren heeft in de drie wedstrijden om de beker is ONI op doelsaldo toch uitgeschakeld.
    Twee weken geleden werd tegen NEO uit Sprang Capelle gelijk gespeeld. In de tweede helft leek ONI een overwinning te gaan behalen na een 2 -1 voorsprong maar moest het in de slotfase toch nog de gelijkmaker incasseren. Hierna volgde de wedstrijd in Tilburg tegen de FC Tilburg. Op een snikhete zaterdag middag werd hier een goede wedstrijd gespeeld. Het enige manco was het missen van een groot aantal kansen. De ruststand was dan ook maar 1-0 voor ONI. Tegen het einde van de wedstrijd werd uiteindelijk toch nog ruim afstand genomen en eindigde de wedstrijd in een 0-6 overwinning.
    Doordat NEO met 8 -1 van DVVC had gewonnen liep men op doelsaldo 1 doelpuntje achter. Dit moest afgelopen zaterdag goedgemaakt worden tegen DVVC. De start van de wedstrijd was hier wel na want binnen de minuut lag de bal al in het netje. Een dapper DVVC beet daarna goed van zich af tegen een sterker ONI en wist zich nog een viertal goede kansen bij elkaar te voetballen. Uit 1 hiervan wist men de 1 -1 op het bord te zetten. ONI ging beter met de kansen om en wist voor rust uit te lopen naar een 5 - 1 stand. Na rust ging ONI op zoek naar meer doelpunten maar speelde vrij slordig. Toch wist
    men nog tweemaal te scoren en zo werd de eindstand op 7 - 1 gezet. Achteraf bleek dit net te weinig, omdat NEO met 0 - 6 in Tilburg gewonnen had en zodoende ONI 1 doelpuntje te kort kwam.
    Aanstaande zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd tegen vv Dongen op het programma. Deze wedstrijd wordt in ’s Gravenmoer gespeeld vanwege de jubileumactiviteiten bij vv Dongen. Zodoende zal ONI in februari 2024 bij Dongen spelen. Aanvang wedstrijd om 15.00 uur.