• De eerste competitiewedstrijd van ONI 1 in de derby tegen vv Dongen zaterdag 1 is uitgelopen op een 2 -1 nederlaag. De stand stond al na 20 minuten op het bord maar het vervolg bleef boeiend.
    Vanaf het begin werd duidelijk dat Dongen er kwalitatief op vooruit is gegaan ten opzichte van vorig seizoen. Het beschikt over een zeer ruime selectie met kwalitatief goede spelers. Het veldspel van de Dongenaren was dan ook beter verzorgd dan dat van ONI. Het was duidelijk dat Dongen het spel dicteerde en dat ONI met uitvallen gevaarlijk moest worden. De 1- 0 voor Dongen viel na 11 minuten.
    Een fantastisch afstand schot van Ercan vloog onhoudbaar voor keeper Hendrickx precies de kruising in. Toen even later een strakke voorzet vanaf de zijkant binnengetikt werd door Waltman leek het een moeilijke middag te worden voor ONI maar al snel volgde een antwoord. Een snelle aanval van achteruit belande bij Jorg Blom die een perfecte voorzet op Tom Kolkert afleverde. Deze controleerde de bal met de borst waarna hij de Dongen keeper kansloos liet. Hierna volgde de grootste kans op de 2-2. Wederom Tom Kolkert dook op achter de verdediging van Dongen en lobde de bal over de keeper. Helaas ging de bal ook net over de lat. Hierna kwam ONI goed weg. In een tijdsbestek van 10 seconden presteerde Dongen het om 2 maal snoeihard op de lat te koppen, maar wist men ook in het vervolg de bal niet binnen te tikken. Zo werd de rust bereikt met een 2 1 achterstand voor ONI. Na de
    rust een aandringend ONI. Men wist Dongen iets verder terug te dringen zonder overigens echt gevaarlijk te worden. Het spel van Dongen was de tweede helft ook beduidend minder en wist ook niet meer echt gevaarlijk te worden. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de 2 1 op het bord bleef staan en Dongen als de blijde winnaar van het veld stapte. Voor ONI volgt volgende week weer een wedstrijd op eigen terrein tegen vv DESK die hun eerste wedstrijd wist te winnen. Alle kans voor eerherstel. Maar het zal zeker een pittige competitie worden!