• Een bijzondere trainingsavond op woensdag 4 oktober voor de JO-8, JO-9, JO-10 en JO-12. Want in plaats van training krijgen van de eigen trainers stonden er vanavond wel hele speciale trainers voor de jongste jeugdteams!

    Drie selectiespelers en de twee trainers van ONI 1 stonden vanavond voor de verschillende jeugdgroepen. Na een korte introductie van hoofdtrainer Hans kregen de jeugdspelers een heus parcours voorgeschoteld. Afwisselende spelvormen waar alle spelers op hun eigen niveau aan mee konden doen. Bij iedere oefening stond een eigen speler of trainer van het eerste voor uitleg en aanwijzingen. En bij drie van de vier oefeningen mocht er afgewerkt worden. Want doelpunten maken blijft toch het leukste van voetballen.

    Van de zenuwen vooraf was bij spelers en trainers tijdens de training geen sprake meer, vanaf het eerste moment zat iedereen vol in de oefeningen. Er werd zo fanatiek getraind dat de eigen trainers van de JO-8 er sterk over nadenken voortaan altijd een speler van het eerste in te huren voor de woensdagavond training.

    Trainer Hans zei voorafgaand aan de training dat hij hoopt dat alle spelers straks echte Tijntjes zijn. Want ONI’s eigen jeugdspeler Tijn had net zijn debuut voor ONI 1 gemaakt. Voor een club als ONI is niets mooier dan jeugdspelers die vanuit de jeugd uiteindelijk het eerste halen. Het doel is dan ook om van alle jeugdspelers ‘Tijntjes’ te maken. Spelers die met hard werken, motivatie en vol enthousiasme uiteindelijk doorstromen naar de senioren elftallen!
     
    We danken Tijn, Lars, Youri, Hans en Chris voor een geweldige trainingsavond. Jeugdspelers en trainers hebben genoten van hun enthousiasme, de leuke oefenvormen en de goede uitleg. Op weg naar ONI 1!