• De afgelopen weken heeft de technische commissie hard gewerkt om nieuwe jongens aan de selectie toe te voegen. En dat is gelukt, met maar liefst 7 nieuwe aanwinsten voor de selectie! 

  Allereerst was Tom Kolkert de verrassende nieuwe aanwinst. Na wat omzwervingen bij vv Dongen, NAC Breda, weer vv Dongen en vv Oosterhout is Tom weer terug op het oude nest waar hij een lange tijd in de jeugd heeft gespeeld. Tom is een snelle en kopsterke spits die het doel weet te vinden. Ook zijn maatje Daan Poelmans komt naar ONI. Daan heeft jarenlang in het eerste van vv Dongen gespeeld. De afgelopen 2 jaar was hij net als Tom actief bij vv Oosterhout.

  Daarnaast komt Leroy Lagerweij over van SV Capelle. De geboren Haarlemmer is een ervaren doelman. Via HFC EDO, FC Haarlem, een aantal Limburgse clubs, het Duitse Germania Teveren en sv Capelle is hij nu bij ONI beland.

  Ook is Jorg Blom weer terug op het oude nest. Jorg komt over van vv Dongen, maar we kennen Jorg natuurlijk allemaal nog van z'n ONI tijd! We zijn blij met zijn terugkeer en zijn benieuwd naar de ontwikkeling die hij heeft gemaakt de afgelopen jaren!

  Maikel de Beem komt over van Dussense Boys. Maikel is eigenlijk een voetballer maar heeft de afgelopen weken ook z'n keeper skills laten zien. En ook nieuw bij onze mooie club is Art van Loon. Ja inderdaad zoon van Wim die jarenlang in ONI 1 heeft gespeeld. De linksback komt over van Olympia’60 en heeft in de oefenwedstrijden al aangetoond een welkome versterking te zijn in de selectie.

  Daarnaast keert onze oud-hoofdtrainer Marco de Haas terug. Deze keer in de functie van assistent trainer van de selectie.
  Marco is als hoofdtrainer aan onze club verbonden geweest van het seizoen 2010/2011 t/m 2013/2014 en behaalde z’n grootste succes in 2013 toen hij ONI via de nacompetitie naar de derde klasse leidde. Naast kwaliteit brengt Marco een hoop ervaring met zich mee.

  Helaas zijn er ook spelers vertrokken. Jaap van der Waarden heeft aangegeven te stoppen met voetballen bij ONI en zal op zondag in een lager elftal van VV Dongen gaan uitkomen. Ook Glenn van den Bos heeft de overstap gemaakt naar een vriendenteam bij VV Riel. Wij wensen Jaap en Glenn veel succes bij hun nieuwe club!

  Volgende week zal de voorbereiding van de selectie voor het nieuwe seizoen gepresenteerd worden. Dus houdt de site en de socials in de gaten en hopelijk zien we elkaar weer snel op Sportpark 't Wiel.