• Nu de kruitdampen zijn opgetrokken hebben we de balans op kunnen maken voor volgend seizoen.
   
  We hebben drie jongens vanuit het eerste die gaan stoppen. De broers Niels en Rick Fioole hebben aangegeven wegens drukte de voetbalschoenen aan de wilgen te gaan hangen. Helaas moeten we ook afscheid nemen van Jens van Loon. Jens heeft aangegeven te gaan studeren in Eindhoven. Naast een vaste kracht van ONI 1 gaan we ook een jeugdtrainer verliezen. Hij nam afscheid met een kampioenschap van de huidige onder 17.
   
  Daarnaast hebben we ook weer nieuwe gezichten. We zijn dan als TC ook zeer verheugd dat we onze zaken nu stukken beter op orde hebben dan een jaar geleden.
  De nieuwe trainers Senad en Vedad Hadzic zullen vanaf komend seizoen ondersteund worden met Johan Blom als nieuwe leider.
  Voor het 2de elftal zijn we ook zeer blij met de nieuwe ontstane staf. Johan Dekkers zal ondersteund worden op het veld door Dilles-Jan Faro. Peter van Raamsdonk komt als leider over van de jeugd die samen met 9 spelers van de huidige onder 19 aansluit bij de selectie. We zijn ook blij dat Ronald van Dongen bij ons betrokken blijft als keeperstrainer. Daarnaast zullen onze verzorgers Jelle en Ronald wederom klaarstaan om onze spelers op en top fit te houden. En we mogen natuurlijk ook onze grensrechters niet vergeten Vincent de Roon en Wil Timmermans hebben beide aangegeven betrokken te blijven bij onze teams. Al met al een positieve balans met in totaal 8 nieuwe spelers voor zowel ONI 1,2 en 3.
   
  Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en we zien jullie graag vanaf 10 augustus weer op ons sportpark. De selectie zal dan starten met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.