• De afgelopen weken heeft de technische commissie hard gewerkt om nieuwe jongens aan de selectie toe te voegen. En dat is gelukt, met maar liefst 5 nieuwe aanwinsten voor de selectie, een nieuwe hoofdtrainer en een nieuwe trainer voor het tweede elftal. 

  Allereerst was het Gijs van de Berg die overkomt van vv Rijen. De middenvelder heeft daarvoor 20 jaar bij vv Dongen gespeeld.

  Nout Hendrickx komt de selectie versterken. Nout is een 26-jarige keeper die ook overkomt van vv Rijen. Nout heeft ook een verleden bij Jeka en vv Dongen. 

  Jur Heijstee komt over van TVC Breda. De 25-jarige verdediger heeft een verleden bij OBW Zevenaar en vv Dongen. 

  Lucas Barbosa Brito is 27 jaar en geboren in Brazilië. Lucas is een aanvaller die oa gespeeld heeft bij Santos, PSV, vv Dongen en FC Tilburg. Braziliaanse samba op de 's Gravenmoerse velden? 

  De laatste aanwinst van dit seizoen is Jeswendum Gire. Hij keert terug naar vv ONI. De linksbuiten was in het seizoen 2019-2020 al actief voor ONI en komt over van TSC.

  Wij wensen Gijs, Nout, Jur, Lucas en Jeswendum veel succes komend seizoen! 
   
  Larry van Ommen zal daarnaast de nieuwe hoofdtrainer van ONI worden en Johan Dekkers de nieuwe trainer van ONI 2. Wij wensen ook Larry en Johan veel succes dit seizoen. 

  Helaas zijn er ook spelers en trainers vertrokken zoals in een eerder bericht bekend is gemaakt. Ferry van Kessel, Jelle Horsten, Patrick Pruijssers, trainer Mark Kroese en Ad Broeders zullen volgend jaar niet meer te bewonderen zijn op Sportpark 't Wiel. 

  De voorbereiding voor de selectie zal binnenkort op de website bekend worden gemaakt (de eerste training zal op zaterdag 13 augustus zijn).