• Zaterdag 4 september heeft v.v. O.N.I. een presentatieavond gehouden. Na afloop van de eerste bekerronde, zijn ten overstaan van de seniorenleden, de nieuwe kledingsponsoren van onze seniorenteams bedankt voor hun bijdragen en de mogelijkheid om deze teams er komend seizoen tip top uit te laten zien, zoals altijd v.v. O.N.I. waardig.

  Voorafgaande aan de avond is de nieuwe kleding centraal in de kantine opgesteld en voor een ieder goed zichtbaar.

  Onder het genot van een heerlijk buffet, verzorgd door Keurslager Marco van Strien, is onze dank uitgesproken aan de al wat langer betrokken kledingsponsoren, zoals R.v.R., Rosenbrand Administraties, GA Schilderwerken, Keurslager Marco van Strien, Brabant Groep en Rowij Bouwchemie.

  Echter een speciaal moment van aandacht was er voor de nieuwe kledingsponsoren die bij de diverse teams de tenues (mede) mogelijk hebben gemaakt:

  v.v. O.N.I., heren 7x7:

  - Rima-Viv installatietechniek

  - Hulzentop Timmerwerken

  - ’t Hoogh Acker boomkwekerij

  v.v. O.N.I., dames 7x7:

  - Keukenconcurrent

  - IMS Werkendam

  v.v. O.N.I., 3e:

  - Sendra handmade boots

  - De Mobiele Tweewieler

  v.v. O.N.I., 2e:

  - Strada campers en caravans

  v.v. O.N.I., 1e:

  - Strada motoren

  v.v. O.N.I., kaderjassen:

  - Gentrochema B.V.

  De nieuwe kleding van onze seniorenteams is onder enthousiasme getoond door enkele dames van ons damesteam. Brenda, Brigit, Kimberley en Krissy willen we dan ook zeker danken voor hun inzet en positieve inbreng deze avond.

  De avond is vervolgd met het voorstellen van nieuwe seniorenleden. Maikel de Beem en Tom Kolkert konden om uiteenlopende redenen niet aanwezig zijn. Jorg Blom, Art van Loon, Daan Poelmans en Teun van Beurden zijn gepresenteerd en hebben een korte reactie gegeven op de vragen. Tevens is onze nieuwe masseur Mike van de Ven naar voren gevraagd om zich te presenteren. Naast deze spelers heette de vereniging vorig jaar al de nieuwe teams heren 7x7 en dames 7x7 welkom. Deze twee 7x7-teams zullen op vrijdagavonden hun kunsten vertonen. V.v. O.N.I. wenst deze nieuwe krachten en alle huidige spelers veel speelvreugde, een blessurevrij en succesvol seizoen.

  Met de impulsen van deze nieuwe spelers aangevuld met het bekende talent binnen de huidige teams ziet de vereniging v.v. O.N.I. het komend seizoen vol vertrouwen tegemoet en verwachten we een volledige competitie te kunnen spelen en hopelijk de nodige successen te kunnen vieren.