• Van OrangeShop uit Dongen hebben we diverse recycle prullenbakken mogen ontvangen om ons afval goed te kunnen scheiden. Op verschillende plaatsen in en rond de kantine kun je nu papier, plastic, gft en restafval apart inleveren. Bovendien hebben we ook speciale grote 90 liter recyclebakken voor het inzamelen van statiegeld blikjes en flesjes die op deze manier gemakkelijk gedoneerd kunnen worden aan onze mooie club.  

  Onze kanjers Gijs, Nick, Dex, Luuk, Jouke, Matz, Matz, Bram en Thomas geven het goede voorbeeld. Laten we dit voorbeeld volgen voor een schonere toekomst.

  In 2020 heeft OrangeShop haar MVO-verklaring behaald. Een van hun doelen is om lokale scholen en verenigingen te ondersteunen bij het scheiden van afval. Dit doen ze door recycle prullenbakken gratis ter beschikking te stellen.

  Wil je kennismaken met OrangeShop. Dat kan eenvoudig via haar webshop: OrangeShop.eu. Je vindt hier de meest uiteenlopende producten van Sport en Fitness artikelen tot Schoonmaak producten van Tuinschep tot Verzorgingsartikelen.

  Korting bij OrangeShop.eu 

  Wil je thuis ook aan de slag met recyclen? Bekijk dan het assortiment Plafor afvalbakken https://www.orangeshop.eu/nl/merken/plafor. Extra leuk: als lid van v.v. O.N.I. ontvang je 15% korting op je bestelling! Gebruik hiervoor de kortingscode VVONI15. Bovendien geldt de korting niet alleen op de Plafor recycle prullenbakken, maar op het gehele assortiment van www.orangeshop.eu.  

  OrangeShop, namens v.v. O.N.I., dank je wel!