• Voor vertrek naar Tilburg kwam de JO19 bijeen in de kantine van ONI want de goedheiligman had een leuk presentje voor de jongens klaarliggen en werden ze nog even in het zonnetje gezet middels een prachtige rijm!
    In het ijskoude Tilburg stond de wedstrijd tegen Gudok op het programma. De mooie reeks van afgelopen weken moest hier een goed vervolg krijgen om in de bovenste regionen van de ranglijst te blijven.
    De leiding moest flink puzzelen met de opstelling want er waren maar liefst 5 jongens afwezig wegens blessures en ziekte. Gelukkig konden we weer een beroep doen op jongens van de JO17, deze keer sloot naast vaste leenspeler Giel ook Fedde aan. Door het grote aantal afwezigen was de opdracht om eerst de nul proberen te houden en van daaruit kijken wat er nog meer mogelijk was. Gelukkig was er veel meer mogelijk bleek achteraf! De wedstrijd ging de eerste 20 minuten op en neer, zonder echt grote mogelijkheden voor beide teams. In de 18de minuut kreeg Ties de bal voor z'n voeten en knalde de 0-1 in de rechterhoek van het doel. Een paar minuutjes later leek Ties op weg naar 0-2 maar de bal bleef helaas door het kunstgras plakken onder z'n voet. Maar in plaats van een ruimere voorsprong voor ONI kwam Gudok plotseling op 1-1. Vanaf 25 meter zeilde bal in de verre hoek en was Tijn kansloos. Oprecht een flinke domper voor de ploeg uit 's Gravenmoer, want ONI was de bovenliggende partij. Dat betaalde zich dan ook uit in de 1-2. Met een geweldige individuele actie op de achterlijn schoot Bram A. de bal in de korte hoek binnen. In de rust werd Simon vervangen door Fedde en zette ONI de lijn van de eerste helft door. Door de kou en omdat verschillende spelers niet op hun vertrouwde positie speelden was het veldspel iets minder dan vorige wedstrijden. Maar in de problemen kwam ONI niet meer, verdedigend stond het als een huis met o.a. uitblinker Bram de Groot. In de 58ste minuut ramde de prima spelende Colin de bal strak in de kruising: 1-3. Giel verving de moegestreden Pepijn en in minuut 65 gooide Ties de wedstrijd definitief in het slot door z'n 2de goal van de middag aan te laten tekenen. De beloning kwam na de wedstrijd want door het gelijke spel van Were Di staat onze JO19 gewoon bovenaan de ranglijst!
    In de kleedkamer na de wedstrijd kregen Giel en Fedde dikke complimenten. Fedde speelde fantastisch, alsof hij wekelijks bij JO19 mee doet. En van Giel weten we dat hij veel dynamiek brengt vanaf het middenveld. Een echte \"box to box\" speler.
    Ook de ploeg als geheel kreeg een groot compliment van de leiders. Het team maakt echt geweldig mooie stappen. De rust die de ploeg uitstraalt aan de bal, en de spelers die zich individueel erg goed ontwikkelen is zo mooi om te zien! Kom gerust eens kijken, we spelen nog 2 thuiswedstrijden voor de winterstop: 9-12 (11.30 uur) en 14-12 (19.30 uur).