• Het belooft zatermiddag 14 mei weer een spannende wedstrijd te worden aan de Wielstraat wanneer ONI aantreedt tegen GVV'63 uit Gameren. Blijft ONI voor de 14e wedstrijd op rij ongeslagen?
   
  Sinds de eerste thuiswedstrijd tegen SV Capelle is het elftal van trainer Mark Kroese ongeslagen op eigen veld. De drie titelkandidaten op dit moment zijn BLC, GVV'63 en Schelluinen waar ONI afgelopen dinsdag een stevige overwinning behaalde. Zaterdag ontvangt Schelluinen op Scalune de koploper BLC. Men kan dan ook spreken van een Super-Saturday. ONI kan in het slot van de competitie nog een bepalende rol spelen omdat men naast GVV'63 ook nog BLC in 's-Hertogenbosch als tegenstander krijgt. We willen eigenlijk niet de aspiraties voor de 3e periode uitspreken daar Vuren tot nu toe de volle buit uit de vijf gespeelde wedstrijden heeft gehaald. Vuren speelt nog thuis tegen TSVV Merlijn en BLC en uit tegen GDC en GVV'63. ONI speelt thuis tegen GVV'63 en MVV '58 en uit tegen BLC en Sparta '30. Onderin strijden TSVV Merlijn en SV Capelle om de elfde plaats. Merlijn gaat naar Vuren en SV Capelle ontvangt NOAD '32 dat nog alles in het werk stelt om BZC '14 dat MVV '58 ontvangt op de Veerdam voor te blijven. Wanneer Vuren de 3e periode binnen zou halen doet de 4e plaats op de ranglijst er niet meer toe. Bemachtigd BLC de laatste periode dan komt de 4e plaats op de ranglijst weer in beeld. Daarvoor zijn GDC, NEO '25 en Haaften nog kandidaten.
   
  Wij hopen op veel plubliek op sportpark 't Wiel en een mooie en sportieve wedstrijd, die onder leiding van scheidsrechter A.van Dalen gespeeld wordt. Aanvang 15.00 uur.
   
  Auteur: Koos Mouthaan